Konsult med kompetens inom mjukvaruimplementering

Stockholm
Application deadline 2020-10-08

Nu söker vi dig med erfarenhet inom mjukvaruimplementering och som aktivt vill bidra till ett säkrare samhälle!


Arbetsbeskrivning

I rollen som konsult arbetar du med att planera och leda medarbetare i olika uppdrag för företag, myndigheter och andra organisationer, med fokus på implementation av vårt mjukvarusystem Exonaut. Uppdragen kan exempelvis innebära behovsanalyser, utredningar, kravfångst och systemimplementationer hos kunder med ansvar för samhällets säkerhet. Rollen innebär både att delta i samt leda projekt med ansvar för kvalitet i leveranser, kanalisering av kundspecifika behov mot företagets utvecklings-, support- samt releaseavdelningar samt att projekt håller budget och att projektmedlemmar arbetar mot tydliga mål.

Som delaktig i våra mjukvaruimplementationer är du med och bygger kundernas förmåga att förebygga och hantera kriser. Du bör som sökande vara strukturerad, ha god vana av att leda och delta i komplexa implementationsprojekt samt ha ett stort intresse för samhällets krisberedskap.

Som konsult på 4C Strategies har du en intressant och dynamisk roll där du regelbundet möter spännande företag och organisationer i olika branscher, ges möjlighet att driva intressanta projekt och ständigt utvecklas genom spännande utmaningar.

Du utgår från vårt huvudkontor i centrala Stockholm, men tid tillbringas även ute hos våra kunder i Sverige och i viss utsträckning övriga Norden. I rollen kan även projekt förekomma hos våra internationella bolag, med uppdrag i Europa och övriga världen.

 

Kvalifikationer

Som person är du driven och initiativtagande samt bra på att strukturera ditt eget och andras arbete. Du trivs i en föränderlig och snabbfotad miljö och blir sporrad av utmaningar. En god förmåga att knyta, upprätthålla och utveckla kontakter och relationer är viktig för att lyckas i rollen, liksom ett lösningsorienterat förhållningssätt i arbetet.

Vårt leveransarbete bygger på teamwork och därför krävs en god samarbetsförmåga och hög emotionell intelligens för att lyckas och trivas hos oss. Vidare är det viktigt att du har förmåga och vilja att sprida din specialistkompetens internt.


Du har:

 • Akademisk examen inom relevant ämnesområde
 • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom systemutveckling och implementation
 • Erfarenhet av projektledning/projektarbete
 • En mycket god språklig förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
 • En god förmåga att förstå komplexa sammanhang och sammanfatta dessa snabbt och strukturerat
 • Meriterande för denna roll är tidigare erfarenhet som konsult samt erfarenhet av att ha arbetet med samhällssäkerhetsfrågor
 • Meriterande är även erfarenhet av att ha arbetat med data analytics/dashboardverktyg


Övrig information

Start: Snarast

Omfattning: Heltid (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Placering: Vattugatan 17 Stockholm


Svenskt medborgarskap är ett krav, då denna anställning innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

4C Strategies eftersträvar en jämn könsfördelning och vi välkomnar särskilt kvinnliga sökande till denna roll.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi intervjuar löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 

Our story

4C Strategies is a leading provider of organisational resilience, readiness & training solutions by integrating our Exonaut® software and expert services.

Our people, processes and software have been battle tested in mission critical environments within the public, private and military sectors.

Founded in 2000, 4C Strategies now serve over 200 clients in 70 countries around the globe. We contribute to a safer society by combining the power of digital innovation with industry expertise to build the resilience of organisations, their people and clients. 4C Strategies offices are located in Stockholm London, Malmö, Orlando, Warminster, and Washington D.C

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Please provide your birthdate in the form YYYY-MM-DD ex. 1983-04-27.
Drop your picture here or click
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Drop your documents here or click
Please provide at least one document (ex CV, letter, grades)
  The file size cannot exceed 10 MB
  Please send the documents in PDF or Word format.
  Please approve the Privacy Policy.

   

  5 %