Software Account Manager

Stockholm
Application deadline 2020-10-21

Nu söker vi dig med erfarenhet inom Software Account Management och som aktivt vill bidra till ett säkrare samhälle!


Arbetsbeskrivning

I rollen som kontoansvarig har du det övergripande ansvaret för att utveckla företagets relation till ett antal nyckelkunder, både privata och offentliga, och strategiskt driva merförsäljning mot dessa. En central del i jobbet är att försöka förstå dina kunders verksamheter och behov, bygga relationer och säkerställa att rätt personer inom den egna organisationen kopplas samman med rätt personer inom kundens organisation. I arbetet ingår även att löpande följa upp om kunden har några supportärenden och säkerställa en hög kundnöjdhet.

För att lyckas i rollen ska du vara en bra säljare, ha förmåga att planera på lång sikt, sätta tydliga mål men samtidigt vara flexibel samt sträva efter att skapa ett ömsesidigt partnerskap med kunden.

Som Software Account Manager på 4C Strategies har du en intressant och dynamisk roll där du regelbundet möter spännande företag och organisationer i olika branscher, ges möjlighet att bygga nya relationer och nätverk och ständigt utvecklas genom spännande utmaningar.

Du utgår från vårt huvudkontor i centrala Stockholm, men tid tillbringas även ute hos våra kunder i Sverige och i viss utsträckning övriga Norden.


Kvalifikationer

Som person är du driven, affärsorienterad och initiativtagande samt bra på att sätta upp och nå tydliga mål. Du trivs i en föränderlig och snabbfotad miljö och blir sporrad av utmaningar. En god förmåga att knyta, upprätthålla och utveckla kontakter och relationer samt en vilja att inge förtroende är viktig för att lyckas i rollen, liksom ett lösningsorienterat förhållningssätt i arbetet.

Vårt arbete bygger på teamwork och därför krävs en god samarbetsförmåga och hög emotionell intelligens för att lyckas och trivas hos oss. Vidare är det viktigt att du har förmåga och vilja att sprida din kompetens internt.


Du har:

 • Akademisk examen inom relevant ämnesområde
 • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom försäljning och kundansvar
 • Erfarenhet av att implementera och/eller sälja mjukvara
 • En mycket god språklig förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
 • En god förmåga att förstå komplexa sammanhang och sammanfatta dessa snabbt och strukturerat
 • En god förmåga att göra behovsanalyser samt se och förklara hur systemstöd kan uppfylla dessa behov
 • Meriterande för denna roll är tidigare erfarenhet som konsult


Övrig information


Start: Omgående

Omfattning: Heltid (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Placering: Vattugatan 17 Stockholm


Svenskt medborgarskap är ett krav, då denna anställning innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

4C Strategies eftersträvar en jämn könsfördelning och vi välkomnar särskilt kvinnliga sökande till denna roll.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi intervjuar löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 

Our story

4C Strategies is a leading provider of organisational resilience, readiness & training solutions by integrating our Exonaut® software and expert services.

Our people, processes and software have been battle tested in mission critical environments within the public, private and military sectors.

Founded in 2000, 4C Strategies now serve over 200 clients in 70 countries around the globe. We contribute to a safer society by combining the power of digital innovation with industry expertise to build the resilience of organisations, their people and clients. 4C Strategies offices are located in Stockholm London, Malmö, Orlando, Warminster, and Washington D.C

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Please provide your birthdate in the form YYYY-MM-DD ex. 1983-04-27.
Drop your picture here or click
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Drop your documents here or click
Please provide at least one document (ex CV, letter, grades)
  The file size cannot exceed 10 MB
  Please send the documents in PDF or Word format.
  Please approve the Privacy Policy.

   

  5 %