Senior konsult med kompetens inom informations- och cybersäkerhet

Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig med erfarenhet inom informationssäkerhet och cybersäkerhet och som aktivt vill bidra till ett säkrare samhälle! I rollen som senior konsult arbetar du med att planera och leda medarbetare i olika uppdrag för företag, myndigheter och andra organisationer. Uppdragen kan exempelvis innebära utredningar, risk- och behovsanalyser och utbildningar. Rollen innebär både att delta i- samt leda projekt med ansvar för kvalitet i leveranser, att projekt håller budget och att projektmedlemmar arbetar mot tydliga mål.

Som senior konsult jobbar du nära våra kunder och stöttar dem med strategisk rådgivning inom informations- och cybersäkerhetsområdet samt hjälper till att införa och omsätta strategi och policy inom området i kundens verksamhet. Som Senior konsult skall du även utveckla och förbättra vår tjänsteportfölj inom informations- och cybersäkerhet, baserat på de senaste trenderna och de viktigaste kundbehoven.  

Vi söker dig som har en förmåga att ge råd på managementnivå samt omsätta strategier till tydliga och realiserbara lösningar. Du har en god förståelse för säkerhetsområdet i stort, certifieringar inom informationssäkerhetsområdet är meriterande.

Som konsult på 4C Strategies har du en intressant och dynamisk roll där du regelbundet möter spännande företag och organisationer i olika branscher, ges möjlighet att driva intressanta projekt och ständigt utvecklas genom spännande utmaningar.

Du utgår från vårt huvudkontor i centrala Stockholm, men tid tillbringas även ute hos våra kunder i Sverige och i viss utsträckning övriga Norden.

Kvalifikationer

Som person är du driven och initiativtagande samt bra på att strukturera ditt eget och andras arbete. Du trivs i en föränderlig och snabbfotad miljö och blir sporrad av utmaningar. En god förmåga att knyta, upprätthålla och utveckla kontakter och relationer är viktig för att lyckas i rollen, liksom ett lösningsorienterat förhållningssätt i arbetet.

Vårt leveransarbete bygger på teamwork och därför krävs en god samarbetsförmåga och hög emotionell intelligens för att lyckas och trivas hos oss. Du gillar att ta ansvar och att leda team mot gemensamma mål. Vidare är det viktigt att du har förmåga och vilja att sprida din specialistkompetens internt. Du har arbetat i liknande roller tidigare och är senior med en gedigen erfarenhet av området.

Du har:

 • Akademisk examen inom relevant ämnesområde
 • Minst 6 års relevant arbetslivserfarenhet inom informations- och cybersäkerhetsområdet
 • Erfarenhet av att utbilda och/eller föreläsa
 • Erfarenhet av projektledning/projektarbete
 • En mycket god språklig förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
 • En god förmåga att förstå komplexa sammanhang och sammanfatta dessa snabbt och strukturerat
 • Flerårig erfarenhet av arbete med systematiskt informationssäkerhetsarbete enligt ISO 27000-serien
 • Kunskap om aktuell informationssäkerhetsrelaterad reglering
 • Meriterande för denna roll är tidigare erfarenhet som konsult och arbete inom offentlig eller privat sektor alternativt om du har arbetat som informationssäkerhetssamordnare/CISO i offentlig eller privat sektor
 • Meriterande är om du är certifierad enligt CISM eller CISSP

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Placering: Vattugatan 17 Stockholm

Svenskt medborgarskap är ett krav, då denna anställning innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi intervjuar löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Our story

4C Strategies is a leading provider of organisational resilience, readiness & training solutions by integrating our Exonaut® software and expert services.

Our people, processes and software have been battle tested in mission critical environments within the public, private and military sectors.

Founded in 2000, 4C Strategies now serve over 200 clients in 70 countries around the globe. We contribute to a safer society by combining the power of digital innovation with industry expertise to build the resilience of organisations, their people and clients. 4C Strategies offices are located in Stockholm London, Malmö, Orlando, Warminster, and Washington D.C

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Please provide your birthdate in the form YYYY-MM-DD ex. 1983-04-27.
Drop your picture here or click
Please provide an answer.
010
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Drop your documents here or click
Please provide at least one document (ex CV, letter, grades)
  The file size cannot exceed 10 MB
  Please send the documents in PDF or Word format.
  Please approve the Privacy Policy.

   

  5 %