Juniora Mjukvarutestare

Malmö

4C Strategies söker Juniora Mjukvarutestare

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som junior mjukvarutestare kommer du att få vägledning och stöttning i ditt arbete utav ett tajt testteam. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att säkerställa validering och verifiering av kravställningen. Det kommer finnas utrymme att utveckla ditt arbete i företaget. Vi tror att du har intresse för testning, processtyrning och mjukvaruutveckling. Du förväntas att:

 • Delta i kontinuerliga tester i produktutvecklingen av såväl befintliga som helt nya mjukvaror
 • Vara stöd till produktägarna avseende kravframtagning och hur de verifieras/valideras
 • Kunna stödja i samband med leveranser

 Vi tar idag fram mobilapplikationer och Klient-server lösningar.


Den stora komplexiteten och den snabba förändringen gör att detta arbete inte bara är utmanande utan även utvecklande för dig som person och i ditt professionella yrke.


Önskvärd kompetens och erfarenhet

Vi ser gärna att du har en utbildning inom systemutveckling, kravanalys eller testning, antigen från högskola eller yrkeshögskola dock inget krav då det är dina kunskaper, driv och personlighet som vi värdesätter högst.

 Du har förståelse för:

 • Testning och testmetodik
 • Kravhantering
 • Scrum, agil utveckling
 • Exploratory testing
 • Användartester

Som person har du en fallenhet för att organisera och prioritera arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du är även självgående och kvalitetsmedveten samt har en mycket god samarbetsförmåga med andra människor.

Observera att för denna tjänst är svenskt medborgarskap samt flytande svenska i tal och skrift absoluta krav. Då våra uppdrag ofta innebär hantering av känslig information behöver alla våra medarbetare vara Svenska medborgare och beredda på att genomgå registerkontroll, antingen i samband med anställning eller under anställningstiden.

 

 Företagsinformation

4C Strategies är ett ledande företag som verkar inom Governance, Risk & Compliance, kris- och kontinuitetshantering. Vi hjälper våra kunder att navigera mellan de osäkerheter som påverkar deras möjlighet att nå uppsatta mål. Vi har kontor i Stockholm, Malmö, London, Warminster och Washington D.C. Våra egenutvecklade mjukvarusystem används av ett stort antal kunder, från Försvarsmakter och andra statliga myndigheter till stora multinationella företag och frivilligorganisationer. Våra lösningar hjälper ambitiösa och riskmedvetna organisationer att skapa, verifiera och följa upp relevanta förmågor inom risk-kris-och kontinuitetshantering.

 

Hos oss gör du som anställd skillnad, därför är det viktigt att du brinner för våra frågor samt känner att våra värderingar- Resultat, Integritet, Skoj och Kompetens- är i linje med dina egna.

 

Rekrytering sker löpande.


Start: Omgående

Placering: Styrmansgatan 2, Malmö

Kontaktperson: Håkan Ekvall, 073-5224003

 

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Juniora Mjukvarutestare
Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Drop your documents here or click
Please provide at least one document (ex CV, letter, grades)
  The file size cannot exceed 10 MB
  Please send the documents in PDF or Word format.
  Please approve the Privacy Policy.

   

  5 %