4C Strategies söker konsult med kompetens inom säkerhetsskydd

Stockholm

Om 4C Strategies

4C Strategies är en globalt ledande leverantör av lösningar inom krisberedskap, samhällssäkerhet och övning. Genom våra experttjänster och mjukvaran Exonaut® erbjuder vi ett unikt och integrerat stöd.

4C Strategies grundades i Sverige år 2000 och idag stödjer vi uppdragsgivare i över 70 länder. Vi bidrar till ett säkrare samhälle genom att kombinera kraften av digitalisering med ledande branschexpertis.

Arbetsbeskrivning

4C Strategies växer och vi söker nu en konsult till vårt leveransteam med erfarenhet av säkerhetsskydd som aktivt vill bidra till ett säkrare samhälle. I rollen som konsult arbetar du med att planera och leda medarbetare i olika uppdrag för företag, myndigheter och andra organisationer.

Uppdragen kan exempelvis innebära övningar, utredningar, behovsanalyser och systemimplementationer. Rollen innebär både att delta i- samt leda projekt med ansvar för kvalitet i leveranser, att projekt håller budget och att projektmedlemmar arbetar mot tydliga mål.

Som konsult på 4C Strategies har du en intressant och dynamisk roll där du regelbundet möter spännande företag och organisationer i olika branscher, ges möjlighet att driva intressanta projekt och ständigt utvecklas genom spännande utmaningar.

Du utgår från vårt huvudkontor i centrala Stockholm, men tid tillbringas även ute hos våra kunder i Sverige och i viss utsträckning övriga Norden.

Kvalifikationer

Som person är du driven och initiativtagande samt bra på att strukturera ditt eget och andras arbete. Du trivs i en föränderlig och snabbfotad miljö och blir sporrad av utmaningar. En god förmåga att knyta, upprätthålla och utveckla kontakter och relationer är viktig för att lyckas i rollen, liksom ett lösningsorienterat förhållningssätt i arbetet. Vårt leveransarbete bygger på teamwork och därför krävs en god samarbetsförmåga och hög emotionell intelligens för att lyckas och trivas hos oss. Det är även viktigt att du har förmåga och vilja att sprida din specialistkompetens internt.

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med säkerhetsskydd vid kommun, landsting eller myndighet eller som konsult och nu söker en arbetsplats där du kan få möjlighet till nya utmaningar och arbete i spännande projekt.

Du har:

 • Akademisk examen inom relevant ämnesområde
 • Minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet inom säkerhetsskydd
 • Erfarenhet av att utbilda och/eller föreläsa
 • Erfarenhet av projektledning/projektarbete
 • En mycket god språklig förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
 • En god förmåga att förstå komplexa sammanhang och sammanfatta dessa snabbt och strukturerat

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Placering: Vattugatan 17 Stockholm

Svenskt medborgarskap är ett krav, då denna anställning innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Contact person

Nina Larsson

Nina.Larsson@4cstrategies.com

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Please provide your birthdate in the form YYYY-MM-DD ex. 1983-04-27.
Drop your picture here or click
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Drop your documents here or click
Attached document are not valid
  The file size cannot exceed 10 MB
  Please send the documents in PDF or Word format.
  Please approve the Privacy Policy.

   

  5 %