Konsult med erfarenhet av kontinuitetshantering

Stockholm

Om 4C Strategies

4C Strategies är en globalt ledande leverantör av lösningar inom krisberedskap, samhällssäkerhet och övning. Genom våra experttjänster och mjukvaran Exonaut® erbjuder vi ett unikt och integrerat stöd.

4C Strategies grundades i Sverige år 2000 och idag stödjer vi uppdragsgivare i över 70 länder. Vi bidrar till ett säkrare samhälle genom att kombinera kraften av digitalisering med ledande branschexpertis.

Arbetsbeskrivning

4C Strategies växer och vi söker nu en konsult till vårt leveransteam med erfarenhet av kontinuitetshantering som aktivt vill bidra till ett säkrare samhälle. I rollen som konsult arbetar du med att planera och leda medarbetare i olika uppdrag för företag, myndigheter och andra organisationer. Uppdragen kan exempelvis innebära framtagande av ramverk för kontinuitetshantering, genomförande av kontinuitetsanalyser, upprättande av kontinuitetsplaner eller planering och genomförande av tester.

Som konsult hos 4C Strategies kan det även bli aktuellt att arbeta i uppdrag inom våra andra verksamhetsområden. Sådana uppdrag kan exempelvis innebära övningar, utredningar, behovsanalyser och systemimplementationer. Rollen innebär både att delta i och att leda uppdrag med ansvar för att projektmedlemmar arbetar mot tydliga mål, att vi håller tidsplanen och budget, samt att vi levererar med kvalitet.

I arbetsuppgifterna ingår även ett uttalat ansvar för att utveckla våra tjänster kopplat till kontinuitetshantering, att bygga relationer med uppdragsgivare, identifiera affärsmöjligheter och sälja in våra tjänster och systemlösningar. Som en del av en tillväxtorganisation förväntas du även ha en viss roll i utvecklingen av företaget.

Som konsult hos 4C Strategies har du en intressant och dynamisk roll där du regelbundet möter spännande företag och organisationer i olika branscher, ges möjlighet att driva intressanta uppdrag och ständigt utvecklas genom spännande utmaningar. Du utgår från vårt huvudkontor i centrala Stockholm, men tillbringar även tid hos våra uppdragsgivare i övriga Sverige och i viss utsträckning även i våra nordiska grannländer.

Kvalifikationer

Som person är du driven och initiativtagande samt bra på att strukturera ditt eget och andras arbete. Du trivs i en föränderlig och snabbfotad miljö och blir sporrad av utmaningar. En god förmåga att knyta, upprätthålla och utveckla kontakter och relationer är viktig för att lyckas i rollen, liksom ett lösningsorienterat förhållningssätt i arbetet.

Vårt leveransarbete bygger på teamwork och därför krävs en god samarbetsförmåga och hög emotionell intelligens för att lyckas och trivas hos oss. Vidare är det viktigt att du har förmåga och vilja att sprida din specialistkompetens internt.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och välkomnar särskilt kvinnliga sökande till denna roll.

Du har:

 • Akademisk examen, gärna med ekonom- eller ingenjörsinriktning
 • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet, med fokus på kontinuitetshantering
 • Erfarenhet av projektledning/projektarbete
 • Mycket god språklig förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
 • God förmåga att förstå komplexa sammanhang och att kunna sammanfatta dessa snabbt och strukturerat
 • Meriterande för denna roll är tidigare erfarenhet som konsult

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Placering: Vattugatan 17 Stockholm

Svenskt medborgarskap är ett krav, då denna anställning innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Please provide your birthdate in the form YYYY-MM-DD ex. 1983-04-27.
Drop your picture here or click
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Drop your documents here or click
Attached document are not valid
  The file size cannot exceed 10 MB
  Please send the documents in PDF or Word format.
  Please approve the Privacy Policy.

   

  5 %