Implementationskonsult

Stockholm

4C Strategies söker implementationskonsult


Om 4C Strategies

4C Strategies är ett tillväxtföretag som arbetar med innovativa lösningar inom risk- och krishantering, kontinuitetsplanering, privatoffentlig samverkan och samhällets säkerhet. Vi utvecklar och levererar konsulttjänster och IT-system i syfte att stärka våra kunders förmåga att hantera risker och kriser.

 Vi erbjuder arbete i ett snabbt växande bolag med kunder som ställer höga krav och som verkar över ett brett spektrum av samhällssektorer. 4C Strategies är en ledande aktör inom utveckling av organisationers förmåga att hantera störningar, såväl i Sverige som internationellt. Våra medarbetare erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling genom internutbildningar som leds av några av branschens mest erfarna konsulter.

 

Arbetsbeskrivning

4C Strategies stöttar centralt placerade aktörer i det svenska krishanteringssystemet, och våra lösningar bidrar ofta direkt till att stärka Sveriges motståndskraft och beredskap. Vi söker nu kunniga och drivna Implementationskonsulter som ska stärka vårt sälj- och leveransteam primärt på den nordiska marknaden. Vi växer och kommer nu att komplettera vårt team både med juniora och mer seniora profiler. 

Tjänsterna är centrala i vår organisation och innebär att vara en spindel i nätet mellan våra kunder, sälj-, support- och utvecklingsteam. Du kommer att ha en framträdande roll i att använda ditt djupa tekniska kunnande för att ta fram innovativa och kostnadseffektiva lösningar på våra kunders ofta samhällskritiska utmaningar.

Som Implementationskonsult deltar du i och projektleder implementationer av vårt system Exonaut®, samt utvecklar Qlik-dashboards och demo-miljöer till kunder. Du ansvarar för att analysera kundens behov, hitta en lämplig lösning, och genom demonstrationer och Proof of Concepts, verifiera att den håller det som lovats och slutligen för implementationen och införandet av lösningen hos kunden. Du kommer att arbeta med både nya och existerande kunder inom samtliga våra affärsområden Public sector, Corporate och Military-Emergency.

 

Du utgår från vårt huvudkontor i centrala Stockholm, men tid spenderas även ute hos våra kunder både i Sverige och i övriga Norden. Då vi har verksamhet även utanför Norden kan resor till andra länder också bli aktuellt.

 

 Erfarenhet och kunskap

Du har akademisk examen, troligtvis som systemvetare eller civilingenjör, och en förmåga att se möjligheter att stärka och utveckla våra kunders verksamhet med hjälp av våra mjukvarulösningar. Det kommer sällan att finnas en manual för ditt dagliga arbete så hög grad av eget driv och innovationsförmåga värderas därför högt. Vidare krävs mycket god analytisk förmåga då arbetet innebär att bygga komplexa lösningar.

 

Som person är du initiativtagande och bra på att strukturera ditt eget arbete. Vi förväntar oss att du tar för dig, samtidigt som du inser värdet av lagarbete och en ödmjuk inställning. Du har stark ansvarskänsla och förmåga att vara flexibel och prioritera. I kontakt med kund är du lösningsinriktad och lyhörd.

 

Övriga kvalifikationer:

·     Kompetens inom implementation och införande av IT-system

·      Förståelse för IT-arkitektur och/eller IT-säkerhet

·      Erfarenhet av BI-verktyg/datavisualisering, gärna Qlik

·      Förmåga att formulera dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som engelska

·     Erfarenhet av implementation och införande av IT-system samt projektledning av denna typ av projekt, är meriterande liksom erfarenhet av IT-arkitektur och/eller IT-säkerhet 

 

Övrig information

Observera att för denna tjänst är svenskt medborgarskap samt flytande svenska i tal och skrift absoluta krav. Då våra uppdrag ofta innebär hantering av känslig information behöver alla våra medarbetare vara svenska medborgare och beredda på att genomgå registerkontroll, antingen i samband med anställning eller under anställningstiden.

 

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Implementationskonsult
Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Please provide your birthdate in the form YYYY-MM-DD ex. 1983-04-27.
Drop your picture here or click
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Drop your documents here or click
Please provide at least one document (ex CV, letter, grades)
    The file size cannot exceed 10 MB
    Please send the documents in PDF or Word format.
    Please approve the Privacy Policy.

     

    5 %